Lynges Lektiehjælp

Hvad siger mine kunder?

Læs anmeldelser fra forældre og elever

Kasper Lynge Larsen

Anmeldelser

På Lynges Lektiehjælp er jeg stolt over den positive effekt, min undervisning har på elevernes akademiske præstationer og selvtillid. Her kan du læse nogle af de anmeldelser, jeg har modtaget fra både forældre og elever. Disse erfaringer understreger mit engagement i hver enkelt elevs succes.

Hvad mine elever og deres forældre har at sige

Jeg fik for mange år siden hjælp af Kasper, da jeg skulle op i Matematik A på suppleringskursus, for at søge ind på dyrlægestudiet. Med Kaspers meget kyndige, grundige hjælp og enorme tålmodighed kom jeg stærkt igennem, og jeg arbejder nu med mit drømmejob som dyrlæge. Jeg kan varmt anbefale Kasper som mentor, og jeg kan kun forestille mig, at han er blevet endnu dygtigere de sidste mange år.

Navn

Veronika

Positiv anmeldelse
Jeg begyndte at arbejde med Kasper da jeg gik i 2.G i gymnasiet, og ophørte først samarbejdet i forbindelse med udgangen af gymnasiet.
Fra første til sidste møde, var Kasper super venlig, imødekommende men også super dygtig til at lære fra sig!
Han satte sig ind i mine behov, og havde hurtigt forståelse for hvilke opgaver der var problematisk for mig.
Resultatmæssigt gik jeg fra 02 i skriftligt og mundligt, til 10 og 7 på mit diplom, og har i dag meget bedre forståelse for matematikken!
Kan varmt anbefale Kasper hvis man døjer med matematikken, eller man har behov for opsummering

Navn

Niclas

Kan KUN anbefales. Kasper er troværdig, pålidelig, og har en fantastisk evne til at “se” og møde det unge menneske på i øjenhøjde. Kasper er Empatisk, omsorgsfuld og ikke mindst MEGET dygtig til at lære fra sig, og videreudvikle fra de kompetencer de unge mennesker har hvervet sig.
Vi har haft fornøjelsen til vores børn gennem nogle år til at forbedre og få en lærdom indenfor de forskellige fag der var i skoletiden. De klarede sig gennem eksamenerne med et højere snit.
Så kan KUN anbefales ….
5 stjerner Herfra 

Navn

Tina, mor til Niclas og Sofie

Er du klar til at begynde din rejse med mig?